Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Πόνοι στον Αγκώνα.

        Κάποιος τύπος βλέπει έναν φίλο του στον δρόμο και μετά τους τυπικούς χαιρετισμούς του λέει :
-Άσε είμαι χάλια. Έχω φοβερούς πόνους στον αγκώνα μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει επειγόντως να δω έναν γιατρό.
-Φίλε μου, έχω νέα για σένα. Στο φαρμακείο στη γωνία, υπάρχει ένα μηχάνημα που με 20€ σου λέει τι έχεις!
-Τι λες ρε, φίλε! Σοβαρά; Θα πάω να το δοκιμάσω.
       Πάει σπίτι λοιπόν, ο φίλος μας, γεμίζει ένα ουροδοχείο με λίγα ούρα και πάει στο φαρμακείο με το θαυματουργό μηχάνημα. Ρίχνει στη υποδοχή τα ούρα, βάζει και ένα 20ευρο και περιμένει.
Αμέσως το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια αρχίζουν να αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που γράφει : Πάσχεις από tennis elbow, ασθένεια των τενιστών. Θα πρέπει να ξεκουράσεις το χέρι σου, να κάνεις θερμά λουτρά και να αποφύγεις να σηκώνεις βάρη. Σε δύο εβδομάδες θα είσαι καλύτερα.
      Το ίδιο βράδυ, έκπληκτος ακόμα ο άνθρωπος, δεν μπορούσε να χωνέψει τις δυνατότητες αυτού του μηχανήματος και πως προχωράει η επιστήμη. Αναρωτιόταν, λοιπόν, αν θα μπορούσε να ξεγελάσει το μηχάνημα.
     Την επόμενη μέρα παίρνει λίγο νερό βρύσης, λίγο αίμα από το σκύλο του, ούρα από την γυναίκα και την κόρη του και στο τέλος κάνει και ένα σεξ με τον εαυτό του. Τα ανακατεύει καλά και πάει και τα ρίχνει στην υποδοχή του μηχανήματος. Ρίχνει και ένα 20ευρο και περιμένει.
Αμέσως, το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια αρχίζουν να αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που γράφει: Το νερό της βρύσης σου είναι πολύ σκληρό, πάρε αποσκληρυντικό. Ο σκύλος σου πάσχει από αποβιταμίνωση, δώσ'του βιταμίνες. Η κόρη σου παίρνει ναρκωτικά, βρες κλινική αποτοξίνωσης. Η γυναίκα σου είναι έγκυος, δίδυμα κορίτσια, δεν είναι δικά σου, βρες δικηγόρο. Και εσύ αν δεν σταματήσεις να αυτοϊκανοποιείσαι, ο αγκώνας σου δεν θα γίνει ποτέ καλά.