Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ελληνικές Κερατωμένες Πιπεριές.

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. τριμμένη φέτα
7-10 πιπεριές κέρατο
4 μέτριες τομάτες (χονδρικά)
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
     Ξεπλένουμε τις πιπεριές και αφαιρούμε το καπάκι και τα σπόρια. Τις βάζουμε στο ταψί.
Μέσα βάζουμε κομμάτια φέτας. Αν δεν έχεις τριμμένη, κόψε απλά με το πηρούνι και βάλε όσο θες.
Κόβουμε τις τομάτες στη μέση και μετά σε φέτες και στη μέση την κάθε φέτα. Βάζουμε φέτες τομάτας σε κάθε πιπεριά και ρίχνουμε πιπέρι. Αλάτι καλύτερα μην ρίξεις, λόγω φέτας.
Ελαιόλαδο να πάει παντού και τελευταία, τριμμένη ρίγανη.
   Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180oC για μισή ώρα.


Καλή Επιτυχία !