Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Αλμυρό Φακελάκι.

ΥΛΙΚΑ
4 φύλλα κρούστας
4 κομμάτια φέτα
4 κουτ. σουπ. μέλι
2 κουτ. σουπ. σουσάμι
1 κουτ. σουπ. ξύδι
Λίγο νερό
Ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
   Κόβουμε το κάθε φύλλο κρούστας στη μέση και τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο. Σε κάθε τετράδα βάζουμε και από ένα κομμάτι φέτα. Την τυλίγουμε σαν πακετάκι-δώρο.
   Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε το μέλι, το ξίδι και λίγο νερό. Τα αφήνουμε να βράσουν ενώ ανακατεύουμε συνεχώς.
    Ρίχνουμε λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Όταν είναι έτοιμο, τηγανίζουμε το φακελάκι μας και από τις δύο πλευρές, να ροδοκοκκινίσει.. Όταν τηγανιστεί, το βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και του ρίχνουμε τη σάλτσα μελιού και σουσάμι. Μπορείτε να βάλετε και μαύρο σουσάμι ή παπαρουνόσπορο. Σερβίρεται πάντα ζεστό και είναι τέλειο ορεκτικό.

Καλή Επιτυχία !