Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μηλοπιτάκια στην Τοστιέρα





ΥΛΙΚΑ  (8 μηλοπιτάκια)
4 φέτες ψωμί τοστ
1 μήλο
2 κουτ. σουπ. καστανή ζάχαρη
2 κουτ. γλ. κανέλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
     Καθαρίζουμε το μήλο, το κόβουμε σε κομμάτια και το χτυπάμε στο μούλτι με την ζάχαρη και την κανέλα. Εάν δεν υπάρχει μούλτι, τρίβεις το μήλο στο χοντρό τρίφτη και το ανακατεύεις σε μπολ με την ζάχαρη και την κανέλα.
     Μόλις γίνει πολτός, ανακατεύουμε να ενωθούν οι γεύσεις και το αφήνουμε για κανά πεντάλεπτο, να "σταθεί".
    Τέλος, αλείφουμε με αυτό το μείγμα τις φέτες του τοστ και το ψήνουμε.
Όταν ψηθούν, μπορούμε να τα πασπαλίσουμε με ζάχαρη και κανέλα. Ζεστά είναι τέλεια.

Καλή Επιτυχία !