Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Σπιτικά Πατατάκια στο Φούρνο.

ΥΛΙΚΑ
2 μεγάλες πατάτες
1 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Λαδόκολλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στη μέση. Ύστερα σε πολύ λεπτές ροδέλες, σαν τα πατατάκια του εμπορίου. Τις απλώνουμε για λίγο πάνω σε χαρτί κουζίνας, να στραγγίξουν.
     Ύστερα τις απλώνουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο και αλατίζουμε. Δεν θέλει πολύ ελαιόλαδο, για να μην ποτίσει η πατάτα.
   Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180oC, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Μπορεί να μην κοκκινίσουν ομοιόμορφα, αλλά δεν έχει σημασία. Βγάζουμε αυτά που είναι έτοιμα σε ένα πιάτο και αφήνουμε τα άλλα μέχρι να γίνουν. 

Καλή Επιτυχία !