Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Σαλάτα με Πασχαλινά Αυγά.

Χρόνια Πολλά ! Χριστός Ανέστη !

ΥΛΙΚΑ
3 κόκκινα αυγά 
2-3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλιτζ. φρέσκο μαϊντανό
4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
Πάπρικα
Αλάτι, Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Καθαρίζουμε τα αυγά και τα κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τον ρίχνουμε σε ένα μπολ. Μετά τα αυγά και από πάνω το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Ανακατεύουμε ελαφρά με ένα κουτάλι.
    Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.


Καλή Επιτυχία !


Υ.Γ. : Η φώτο όπως και η συνταγή είναι κλεμμένα από το Tlife.gr. Θα την φτιάξω και εγώ με τα αυγά που θα περισσέψουν και ίσως να βάλω δικιά μου φώτο.