Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Contraband

  Ή ελληνιστί : "Το Τελικό Χτύπημα", (Μάρτιος 2012, Ελλάδα).

   Ο Chris είναι ένα πρώην εγκληματίας που δουλεύει σε εταιρεία με συστήματα ασφαλείας. Όταν όμως ο αδερφός της γυναίκας του τα θαλασσώνει σε μία συναλλαγή με έναν έμπορο ναρκωτικών, ο Chris αναγκάζεται να γυρίσει στο παλιό του "επάγγελμα", μήπως και τον ξελασπώσει.

   Ενδιαφέρον ταινία. Με κράτησε. Και το κόλπο με τα κοντέινερ, πολύ πετυχημένο...έξυπνο. Γενικά, έχει δράση. Απλά, ξέρεις ότι θα γίνει το μεγάλο κόλπο και κάτι θα πάει στραβά. Άσε, που σιγά-σιγά βγαίνουν όλο και περισσότεροι που σκοπός τους είναι να εμποδίσουν τον Chris να γυρίσει από τον Παναμά όπου έχει πάει να κάνει το κόλπο.
  Προσπαθώντας, όμως ο Chris να ξελασπώσει τον κουνιάδο του, αφήνει την οικογένεια του. Και όπως καταλαβαίνεις, μπλέκουν και αυτοί.
  Κάτι που δεν ήξερα για την ταινία είναι ότι είναι remake μιας Ισλανδικής ταινίας με τίτλο "Reykjavik-Rotterdam" και πρωταγωνιστή τον Baltasar Kormakur, ο οποίος σκηνοθέτησε την αμερικάνικη διασκευή του.
   Τελοσπά ! Η ταινία μου άρεσε και με κράτησε. Πιστεύω, πως είναι καλή επιλογή για να δεις dvd με το αγόρι σου ή την παρέα σου ή και όλοι μαζί.
Director : Baltasar Kormakur
Writers : Aaron Guzikowski, Arnaldur Indrioason
Cast : Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Giovanni Ribisi, Ben Foster, Lukas Haas
109 min

Καλή Προβολή !