Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Σπιτικό Ξυλάκι Σοκολάτας

ΥΛΙΚΑ
1 κούπα (και κάτι) σοκολατούχο γάλα
1/2 κούπα μερέντα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
   Ανακατεύουμε απλά τα δύο υλικά  σε ένα μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.
Μετά, βγάζουμε το σχετικά πηγμένο υγρό και το ρίχνουμε στις ειδικές θήκες παγωτού. Κατάψυξη και ε λίγο θα είναι έτοιμο για φάγωμα.


Καλή Επιτυχία και Καλή Όρεξη !


Υ.Γ. : Η φωτο είναι από το google και η συνταγή "δανεισμένη" από το dailywaffle.com. Όταν τα έφτιαξα δεν έμεινε ξυλάκι για φώτο ! Ελπίζω την επόμενη να προλάβω να τα φωτογραφήσω !