Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ριζότο με Μανιτάρια.

ΥΛΙΚΑ
1 κονσέρβα μανιτάρια
1 ποτήρι ρύζι για ριζότο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκ/νο
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι, Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Σε δύο (2) ποτήρια αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε να πιει τα υγρά του.
  Βάζουμε τα μανιτάρια πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν, όσο γίνεται. Μετά, σε στεγνό τηγάνι τα σωτάρουμε. Λίγο πριν είναι έτοιμα σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
   Όταν σωταριστούν όλα τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι. Ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. Μπορείς να προσθέσεις ότι μυρωδικό ή μπαχαρικό θες. Εγώ το συγκεκριμένο το προτιμώ έτσι απλό γιατί μου αρέσει το άρωμα των μανιταριών.


Καλή Επιτυχία !