Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Καγιανάς

ΥΛΙΚΑ
2 μέτριες ώριμες τομάτες
2 αυγά
ΕλαιόλαδοΑλάτι, Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
   Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι (ίσα να σκεπάσει τον πάτο) και το τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά. Εν το μεταξύ πολτοποιούμε τις τομάτες στο μπλέντερ (ή στον τρίφτη) και τις χύνουμε στο τηγάνι. Σιγοβράζουμε μέχρι να πιουν το ζουμί τους, ανακατεύοντας που και που να μην μας κολλήσουν.
   Σε ένα πιάτο χτυπάμε τα αυγά και αλάτοπιπερώνουμε.
Όταν οι τομάτες πιουν τα υγρά τους ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθούν με την τομάτα και σφίξουν. 
Μπορούμε να προσθέσουμε και ότι άλλο υλικό θέλουμε όπως πιπεριές, μανιτάρια ή αλλαντικά. Απλά, εγώ σας δίνω την βασική συνταγή.
   Σερβίρουμε με ψωμί και τυρί φέτα. 



Καλή Επιτυχία !