Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Tom Cruise-Katie Holmes : Διαζύγιο Μετά από 5 Χρόνια Γάμου !

   Η είδηση του χωρισμού του Tom Cruise με την Katie Holmes, μετά από πέντε χρόνια γάμου, ξάφνιασε τα διεθνή μέσα, μιας και το ζευγάρι δεν είχε δώσει κανένα δείγμα της κρίσης στον γάμο του.

   Την είδηση δημοσίευσε το αμερικανικό People, ενώ σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του 50χρονου σταρ δήλωσε: "Η Katie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ο Τοm είναι σοκαρισμένος από αυτή της την απόφαση. Αυτή τη στιγμή έχει αφοσοιωθεί στα τρία του παιδιά (σ.σ.: εκτός από την Σούρι που έχει αποκτήσει μαζί με την Holmes, είναι επίσης πατέρας δύο παιδιών από τον γάμο του με τη Nicole Kidman)". 
   «Είναι ένα απολύτως προσωπικό και ιδιωτικό θέμα για την Κatie και την οικογένειά της» δήλωσε από την άλλη ο δικηγόρος, της Holmes, Jonathan Woolf, συνεχίζοντας: «Η βασική προτεραιότητα της Κatie ήταν και θα είναι η μικρή της κόρη». 
Ωστόσο, όπως αναφέρει η βρετανική DailyMail, «οι πηγές από το περιβάλλον της επιμένουν ότι τον ενημέρωσε πως θα ζητούσε διαζύγιο, απλώς δεν του έδωσε την ευκαιρία να ελέγξει τη διαρροή της είδησης, όπως είχε γίνει στο διαζύγιο με τη Nicole Kidman».
   Σύμφωνα πάντως με το RadarOnline, ακριβώς το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός ήθελε να ελέγχει τα πάντα, ήταν που έβαλε τέλος στον γάμο του με την 33χρονη ηθοποιό. Όπως γράφει η ιστοσελίδα, «Η Katie δεν ήθελε ο Τοm να παίρνει όλες τις αποφάσεις, ειδικά αυτές που είχαν σχέση με τη ζωή της Σούρι. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Η Κatie απλά αποφάσισε ότι είχε φτάσει η ώρα να αρχίσει και η ίδια να αποφασίζει τι είναι καλό για την κόρη της, ή τουλάχιστον να έχει ισάξιο λόγο στο μεγάλωμά της με τον Τοm –κάτι που γνώριζε όμως πως ήταν αδύνατο, αφού πάντα εκείνη ήταν η “κυρία Cruise”». Προσθέτοντας μάλιστα, πως η είδηση του διαζυγίου χαροποίησε τους γονείς της Holmes: «Ήταν δύσκολο για αυτούς να βλέπουν ότι εδώ και πέντε χρόνια η κόρη τους ελέγχεται πλήρως από τον Τοm. Ένιωθαν πραγματικά ότι την είχαν χάσει».
   Όσο για την 6χρονη κόρη τους, Σούρι...οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 33χρονη ηθοποιός θα διεκδικήσει την πλήρη κηδεμονία της.
   Ο Tom Cruise, πάντως, αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ισλανδία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας "Oblivion".