Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Γαρίδες με Μπύρα

ΥΛΙΚΑ
400γρ. μέτριες γαρίδες (καθαρισμένες ή όχι)
1/2 ποτήρι μπύρα
1 κουτ. σουπ. Worcestershire (προαιρετικά)
1 κουτ. γλ. βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκ/νο
1 κλωναράκι δεντρολίβανο ψιλοκ/νο
Ελαιόλαδο
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
   Βάζουμε σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι αρκετό ελαιόλαδο, να κάψει. Προσθέτουμε το σκόρδο και στη συνέχεια τις γαρίδες. Όταν οι γαρίδες πάρουν ένα απαλό ροζ χρώμα, τις σβήνουμε με την μπύρα.
Παράλληλα, προσθέτουμε την Worcestershire σος (εάν την θέλουμε), το πιπέρι και το βούτυρο.
  Ανακατεύουμε προσεχτικά και αφήνουμε να δέσει ελαφρά η σάλτσα. Όταν δέσει, ελαφρά, είναι έτοιμη για σερβίρισμα.


Καλή Όρεξη !