Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

The Lucky One

΄Η ελληνιστί : "Δικός Σου Για Πάντα", (Ιούνιος 2012, Ελλάδα)

   Ένας πεζοναύτης πιστεύει πως το γούρι που του έσωσε πολλάκις την ζωή από τις επιθέσεις του εχθρού, είναι η φωτογραφία μιας όμορφης γυναίκας, που βρήκε ανάμεσα στα συντρίμμια κι εύχεται "καλή τύχη". Επιστρέφοντας σώος στην πατρίδα του θα βάλει σκοπό της ζωής του να εντοπίσει εκείνη, που όπως πιστεύει είναι το γούρι του και γι'αυτό βγήκε ζωντανός από την λαίλαπα του πολέμου.

   Βασισμένο στο ομώνυμο best seller του Nicholas Sparks (ξέρετε...τον συγγραφέα του ''Ημερολόγιο") το "The Lucky One" είναι μια συμπαθητική αισθηματική ταινία πλήρως προβλέψιμη με τον Zac Efron να προσπαθεί να αποβάλλει το ρόλο του έφηβου από τη σειρά ταινιών σχολικού μιούζικαλ που τον έκανε διάσημο αλλά να μην τα καταφέρνει και τόσο καλά. Άσε, που το πρωταγωνιστικό ζευγάρι μου έκανε κάπως αταίριαστο. Χαλαρό pop sountrack
  Ένα προβλέψιμο μελόδραμα. 
Ο Nicholas Sparks έχει γράψει υπέροχα βιβλία που έχουν γίνει υπέροχες ταινίες. Ναι, έχει συγκεκριμένο στιλ αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι το τελευταίο του βιβλίο, έπρεπε να γίνει μια τόσο προβλέψιμη και πρόχειρη ταινία.
Director : Scott Hicks
Writers : Will Feters, Nicholas Sparks
Cast : Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner
101 min

Καλή Προβολή (αν την επιλέξετε, πάντως) !