Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Μπουτάκια Κοτόπουλου με Μουστάρδα

ΥΛΙΚΑ
2-3 κιλά μπουτάκια κοτόπουλου
1/4 – 1/3 φλιτζανιού μουστάρδα 
1/4 – 1/3 φλιτζάνι μέλι
1 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
Μπόλικο δενδρολίβανο
Αλάτι, Πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το μέλι και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε αλάτι και μουστάρδα ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. 
    Αλατίζουμε ελαφρά το κοτόπουλο και βάζουμε τα κομμάτια με το δέρμα προς τα πάνω σε ένα ρηχό ταψί. 
    Μ’ ένα κουτάλι ρίχνουμε τη σάλτσα μουστάρδας με μέλι πάνω από το κοτόπουλο και πασπαλίζουμε με δεντρολίβανο. 
   Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 175 °C για 45' (τρυπάμε το κοτόπουλο μ’ ένα πιρούνι να δούμε αν είναι ζουμερό). Σερβίρουμε με λίγο πιπέρι.


Καλή Επιτυχία !