Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Rock Of Ages

Ή ελληνιστί : "Ροκ Για Πάντα", (Ιούνιος 2012, Ελλάδα).

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Sherrie,μιας νεαρής κοπέλας από την επαρχία, και του Drew από το Los Angeles όπου γνωρίζονται και ερωτεύονται, κυνηγώντας παράλληλα τα όνειρα τους.

  Καταρχήν, να τονίσω ότι η ταινία είναι musical, οπότε αν δεν είσαι φαν του είδους, δεν υπάρχει λόγος να διαβάσεις αυτό το post, πόσο μάλλον να πας να δεις την συγκεκριμένη ταινία.
Και επειδή είναι musical, ξέρεις ότι δεν πας να δεις ένα κινηματογραφικό αριστούργημα. Η υπόθεση είναι απλή και αδιάφορη, όπως και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Που καταλαμβάνει το πρώτο μισάωρο της ταινίας και, βαριέσαι ! Και έπειτα, βγαίνει ο Tom Cruise ως Stacce Jaxx και σκέφτεσαι "Πλάκα κάνεις ! Τραγουδάει!". Μέχρι να συνέλθεις, έχει τελειώσει η σκηνή του και μετά περιμένεις πότε θα ξαναβγεί. Γιατί, είναι καλός στο ρόλο του, απλά δεν μπορεί να "σηκώσει" όλη την ταινία επάνω του.
Ενδιάμεσα βέβαια, υπάρχει μία Catherine Zeta Jones, μία Malin Akerman, ο Alec Baldwin, ο Russell Brand αλλά και η Mary J. Blidge και έτσι περνάει η ώρα.
   Με λίγα λόγια, το "Rock of Ages" αποτελεί μια διασκεδαστική ταινία με πλούσιο cast και άφθονα ροκ τραγούδια, γνωστά στους περισσότερους (αν και όχι πολλά) που όμως, σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και σε γεμίζει με τόση ενέργεια που θες να σηκωθείς από το κάθισμα και να ροκάρεις.
   Εξάλλου, από μία ταινία κυρίως, θες να περάσεις καλά και ναι, το "Rock of Ages" δεν έχει καμία τρομερή πλοκή αλλά έχει κέφι με καταπληκτική μουσική που θα σε κάνει να ξεχαστείς (κυρίως μετά το πρώτο μισάωρο).

Director : Adam Shankman
Writers : Justin Theroux, Chris D'Arienzo
Cast : Julianne Hough, Diego Boneta, Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin, Russell Brand
123 min


Καλή Προβολή !