Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

H Kate Middleton Απόρριψε την Kim Kardashian.

                          




  Η Daily Star "άδειασε" την Kim Kardashian αποκαλύπτοντας την τελευταία της βασιλική απογοήτευση. Πριν λίγες μέρες η Kim είχε ανακοινώσει τις προθέσεις της να βρεθεί με την Kate Middleton στο Λονδίνο, προκειμένου να φάνε μαζί και να προωθήσει τη νέα της σειρά ρούχων που σχεδίασε με τις αδελφές της.
   Η διάσημη reality star δήλωσε την συμπάθειά της και το θαυμασμό της προς την Δούκισσα και ήλπιζε πραγματικά σε μία φιλία. Η K.K. έστειλε στο παλάτι ολόκληρη σχεδόν τη νέα της συλλογή δώρο, συνοδευόμενη από μία επιστολή που της ζητούσε να βοηθήσει το label να γίνει τόσο μεγάλο στην Βρετανία όσο είναι στην Αμερική, φορώντας τα. Την ίδια κιόλας μέρα, όμως το δέμα επιστράφηκε ! Ταυτόχρονα σχεδόν, χωρίς να έχει πάρει ακόμη πίσω τα ρούχα της η K.Κ. έστειλε και μήνυμα στην Δούκισσα ζητώντας της συνάντηση, την οποία εκείνη απέρριψε ευγενικά.
  Εκπρόσωπος τύπου της βασιλικής οικογένειας ανακοίνωσε: «Η Δούκισσα δεν δέχεται δώρα και προσφορές από άτομα που δεν ανήκουν στην οικογένεια ή από πολύ στενά συνδεδεμένα πρόσωπα του φιλικού της περιβάλλοντος. Οπότε έπρεπε να τα επιστρέψει. Επιπλέον, τα εν λόγω ρούχα δεν υπακούουν στους κανόνες ντυσίματος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Θα ήταν λίγο προσβλητικό προς το Βρετανικό λαό να κυκλοφορεί η Δούκισσα με στενό μίνι λεοπάρ φόρεμα, αβυσσαλέο ντεκολτέ και δερμάτινο με καρφιά».