Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Πατάτες με Μανιτάρια

ΥΛΙΚΑ
1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκ/να
2 σκελίδες σκόρδο
1 καρότο
1 πατάτα βρασμένη
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Προαιρετικά, 250 gr. pummaro

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
   Στραγγίζουμε τα μανιτάρια σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σωτάρουμε σε μία  στεγνή κατσαρόλα να βγάλουν και άλλο τα υγρά τους. Κόβουμε ροδέλες το καρότο, ρίχνουμε λάδι στην κατσαρόλα και το σωτάρουμε. Ύστερα την βρασμένη πατάτα κομμένη σε κύβους. Σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε πιπέρι και τα φρέσκα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τη ρίγανη, το σκόρδο και προαιρετικά το pummaro. Αφήνουμε να δέσει και να απορροφηθεί όσο γίνεται το pummaro.
  Σερβίρουμε με τυρί φέτα και ψωμί.


Καλή Επιτυχία !