Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

O Ryan Gosling στους BackStreet Boys ;



    Θυμάστε ένα συγκρότημα που είχε γίνει χαμός τη δεκαετία του ΄90 που αποτελούταν από 5 αγόρια, γνωστά ως Backstreet Boys ; Εγώ τους θυμάμαι και μάλιστα είχα φάει κόλλημα. Έχω ακόμα τα cd τους και τον φάκελο με την συλλογή μου που αφορούσε αυτούς (άρθρα, αφίσες, αυτοκόλλητα κλπ). Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση η παρακάτω είδηση που διάβασα σε ένα site.
  Ο διάσημος ηθοποιός, Ryan Gosling, που λέτε, όταν ήταν μικρός, είχε πάρει (και αυτός) μέρος στο The Mickey Mouse Club. Μεταξύ των άλλων εκεί, γνώρισε και τον Justin Timberlake, o oποίος είχε δεχτεί την πρόταση να είναι μέλος του τότε boyband 'N Sync. 


 Κάποια στιγμή, λοιπόν, ήρθε η πρόταση στον Ryan Gosling, να συμμετάσχει στο συγκρότημα των Backstreet Boys, εκείνος αν και έλαβε μέρος στις οντισιόν, δεν το πήρε το θέμα και τόσο ζεστά γιατί πίστευε ότι αυτό το συγκρότημα δεν πρόκειται ποτέ να πάει καλά ! «Έκανα λάθος! Εντάξει δε μπορούμε να ζούμε αναπολώντας το παρελθόν. Η ζωή είναι το τώρα. Απλά εκείνο το σχέδιο είχε ναυαγήσει», δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός. Ο Ryan είχε τις αμφιβολίες του ενώ ένα από τα πέντε μέλη του πετυχημένου pop boyband, ο A.J, από τότε είχε αντίθετη γνώμη από τον ηθοποιό
  Οι δύο stars μάλιστα, τότε, ήταν συγκάτοικοι, αλλά αυτό δεν πτόησε τον Α.J. να μην τηλεφωνήσει στον ηθοποιό κατά την περίοδο των οντισιόν. Λίγο καθυστερημένα βέβαια ο Α.J. είχε δηλώσει (ίσως και ειρωνικά): «Ryan συγνώμη που δεν σου τηλεφώνησα ποτέ. Αν θελήσουμε κάποια στιγμή ένα έκτο μέλος θα σε καλέσω».