Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Μπισκότα Κανέλας

ΥΛΙΚΑ  (25 περίπου)
200 γρ. φαρίνα
100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. καστανή ζάχαρη
1 1/2 κουτ. γλ. κανέλα
1 αυγό χτυπημένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
   Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο και την φαρίνα. Μόλις ομογενοποιηθούν ρίχνουμε τη ζάχαρη και την κανέλα.
  Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα μπολ και από πάνω του το χτυπημένο αυγό. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει μια σταθερή ζύμη.
  Παίρνουμε μικρές ποσότητες ζύμης και ή τις πλάθουμε ή ρίχνουμε με κουταλιές σε αντικολλητικό χαρτί, αφήνοντας κενά μεταξύ τους.
  Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC  για 10-12 λεπτά, να ροδίσουν.
Μπορούμε να τα πασπαλίσουμε με άχνη ζάχαρη ή κακάο όσο είναι ζεστά, να κολλήσει.


Καλή Επιτυχία και Καλή Όρεξη !