Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η Catherine Zeta Jones Ξανά σε Ψυχιατρική Κλινική.


   Θεραπεία για την διπολική διαταραχή, μια μορφή μανιοκατάθλιψης, από την οποία πάσχει ξεκίνησε ξανά η Catherine Zeta Jones.
   Την  είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της 43χρονης σταρ του Χόλιγουντ λέγοντας: "Η Κάθριν προληπτικά μπήκε σε μια κλινική. Παλαιότερα η Κάθριν έχει πει πως κατά περιόδους κάνει θεραπείες ώστε να ελέγχει την κατάσταση της υγείας της και να τη διατηρεί υπό έλεγχο".
   Μάλιστα, άνθρωπος από το περιβάλλον της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποκάλυψε στο Αμερικανικό περιοδικό People ότι η ίδια σχεδίαζε την επανένταξή της σε πρόγραμμα θεραπείας ώστε οι γιατροί να ρυθμίσουν για ακόμα μία φορά την εξέλιξη της ασθένειάς της: "Δεν είναι κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Ήταν απλά μια καλή στιγμή να γίνει αυτό. Είχε ένα κενό ανάμεσα σε κάποια projects. Ήταν μέρος των σχεδίων της. Θέλει να επιβλέπει την υγεία της, να βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση".
  H ηθοποιός είχε ξανά εισαχθεί σε την άνοιξη του 2011 σε ψυχιατρική κλινική (μετά από μια δύσκολη χρονιά με την ασθένεια του συζύγου της, Michael Douglas) ώστε να ρυθμίσει το πρόβλημα υγείας της, το οποίο μπορεί να προκαλέσει συχνές μεταπτώσεις της ψυχολογίας της, αλλά και συχνές καταθλιπτικές κρίσεις.