Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Γέννησε η Kate Middleton.

   Η Kate Middleton μεταφέρθηκε στο St Mary's Hospital του Λονδίνου, το πρωί της 22ης Ιουλίου, συνοδεία του συζύγου της. Το ζευγάρι μπήκε από μία πλαϊνή είσοδο στο νοσοκομείο και αιφνιδίασε τις εκατοντάδες δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου ήδη από τις αρχές Ιουλίου, αφού η ημερομηνία που είχαν δώσει οι γιατροί στην δούκισσα του Cambridge για τον επικείμενο τοκετό ήταν στις 13 του μήνα.
Στις 4.24 μ.μ. (ώρα Αγγλίας), ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο (και τρίτο στη σειρά διαδοχής του βασιλικού θρόνου) αγοράκι, βάρους 3.800 γραμ.  
   Ο πρίγκιπας William ήταν, καθόλη τη διάρκεια του τοκετού, στο πλευρό της συζύγου του. Ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση έγινε τέσσερις περίπου ώρες μετά τη γέννηση του μωρού.
   Κατά την έξοδο τους από το νοσοκομείο ο πρίγκιπας William αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους λέγοντας τους ό,τι ο πρωτότοκος υιός του έχει ευτυχώς περισσότερα μαλλιά από εκείνον αλλά και πολύ γερά πνευμόνια (υποθέτω, κλαψιάρικο αρκετά το βασιλικό μωρό).
   Για να γιορτάσει, μάλιστα, το ευτυχές γεγονός η βρετανική εφημερίδα «The Sun» άλλαξε, για πρώτη φορά στα χρονικά, την επωνυμία της στο εξώφυλλο σε «The Son».