Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

R.I.P. Cory Monteith.

  Ο Cory Monteith, πρωταγωνιστής της διάσημης τηλεοπτικής σειράς - μιούζικαλ «Glee», βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, στο Βανκούβερ του Καναδά, το Σάββατο.
  Την είδηση του θανάτου του 31χρονου ηθοποιού επιβεβαίωσε εκπρόσωπός του με την εξής δήλωση: «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε τα δημοσιεύματα για τον θάνατο του Cory Monteith. Είμαστε σοκαρισμένοι και θρηνούμε για την απώλεια του Cory».
  Αν και ακόμα τα ακριβή αίτια του θανάτου του διάσημου ηθοποιού δεν έχουν γίνει γνωστά, έχει αποκλειστεί η πιθανότητα της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με την αστυνομία του Βανκούβερ o ηθοποιός φέρεται να πήρε την ηρωίνη όταν ήταν μόνος του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του ωστόσο ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο τι προηγήθηκε πριν από τη μοιραία δόση. Τα τρία άτομα που είχαν βρεθεί στο δωμάτιό του κλήθηκαν για κατάθεση από την αστυνομία ωστόσο φαίνεται πως  εκείνοι είχαν φύγει από το ξενοδοχείο την Παρασκευή το βράδυ μαζί με τον ηθοποιό αλλά εκείνος επέστρεψε μόνος του στις 2.15 τα ξημερώματα, ενώ το προσωπικό βρήκε το άψυχο σώμα του το μεσημέρι του Σαββάτου.   

    Η συμπρωταγωνίστρια και σύντροφός του, Lea Michele, καταρρακώθηκε. Πληροφορήθηκε τον θάνατο του Cory τηλεφωνικά και έπαθε σοκ. Τον αγαπούσε υπερβολικά και είχε δηλώσει πως θα παραμείνει δίπλα του κατά την προσπάθειά του να απεξαρτηθεί, ενώ συζητούσαν και το ενδεχόμενο του γάμου.  Αμέτρητοι θαυμαστές στέλνουν ευχές και μηνύματα να κάνει κουράγιο και να παραμείνει δυνατή.
   Λίγες ώρες μετά το χαμό του συντρόφου της, η Lea M.εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση, ζητώντας από τον Τύπο να σεβαστεί αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή στη ζωή της.
 «Ζητάμε από όλους ευγενικά να σεβαστούν και να προστατέψουν την ιδιωτική ζωή της Lea κατά τη διάρκεια αυτής της καταστροφικής στιγμής» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος της 26χρονης ηθοποιού.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Hollywoodlide.com, η ταλαντούχα ηθοποιός είναι απολύτως απαρηγόρητη και δεν μπορεί να ηρεμήσει. Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 2 χρόνια, ενώ η Αμερικανίδα ηθοποιός στάθηκε δίπλα του ακόμα και όταν ο Monteith μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης τον περασμένο Απρίλιο. Η ίδια, μάλιστα, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Δεν θυμάμαι καν πώς ήταν όταν δεν ήταν ο σύντροφός μου. Κανείς δεν με ξέρει καλύτερα από τον Cory». 
    Η επίσημη αυτοψία πραγματοποιήθηκε εχτές ενώ τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις θα βγουν μέσα σε τρεις μέρες.