Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

JoHny DePp

                                    
             
           Σύμφωνα με ένα άρθρο σε ένα ξένο site, ο Jonhy Depp συνεργάζεται με τον σεναριογράφο David Koepp (Jurassic park, Mission Imposible, Spiderman, Indiana Jones και το κρυστάλλινο κρανίο, Μen in Black III) . Είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν καθώς ο Koepp είχε σκηνοθετήσει τον Jonhy Depp στο "Secret Window".
           Φέτος οι δυο τους θα συνεργαστούν με σκοπό να φέρουν (ξανά) στην μεγάλη οθόνη την κατασκοπική ταινία του 1934, "The Thin Man" , βασισμένη στην ομότιτλη νουβέλα μυστηρίου του συγγραφέα Dashiell Hammett.
          Η ταινία αφορά έναν detective, που ενώ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναλαμβάνει μαζί με την σύζυγό του να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης ενός φίλου τους (the thin man) που καταζητείται για τον φόνο της κοπέλας του.
Tότε. η ταινία, είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που μετά βγήκαν άλλα πέντε sequels και πρωταγωνιστούσαν ο William Powell και η Myrna Loy. Τώρα, τον ρόλο του William Powell θα τον παίξει ο Jonhy Depp με πιο πιθανό σκηνοθέτη, τον Rob Marshall (Chicago, Άναμνήσεις μιας γκέισας, Nine, Pirates of the Caribbean :On stranger tides).

                       Η αφίσα της ταινίας το 1934.