Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Jennifer Lopez - Bradley Cooper = ?


        Σύμφωνα με το TMZ.com, η φρεσκοχωρισμένη Jennifer Lopez εθεάθη το Σαββατόβραδο που μας πέρασε σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη με τον κούκλο ηθοποιό, Bradley Cooper. Οι δυο τους, λέει το site, ότι ήταν σε πολύ ρομαντική και χαλαρή διάθεση και ήταν μόνοι τους.
       Βέβαια, αυτό μπορεί να ήταν και απλά ένα φιλικό δείπνο αφού η κριτής του American Idol και ο πρωταγωνιστής του Hangover γνωρίζονται από παλιά. Και για να σου το αποδείξω, δες την παρακάτω φωτογραφία που ξέθαψα από το fashion show του Tommy Hilfiger για την Άνοιξη 2011 στη Fashion Week της Νέας Υόρκης, πέρσι στις 12 Σεπτεμβρίου.

      Δεν ξέρουμε τι τρέχει αλλά ο χρόνος θα το δείξει. Εξάλλου, δεν έχει περάσει μήνας από τον χωρισμό της J.LO με τον Mark Antony και της έχουν ήδη χρεώσει σαν σχέση τον συμπρωταγωνιστή της, στο videoclip της "I'm into You" ενώ στου Μark Antony χρέωσαν την σύζυγο του Will Smith,Yada Pinket-Smith (που και οι δυο πλευρές βγήκαν και το διέψευσαν). Όσο για τον Bradley Cooper ; Αυτός δεν προλαβαίνει να κάνει σχέσεις με διάφορες celebrities, όπως την Olivia Wilde ή την Charlize Theron(σύμφωνα με τις φήμες), από τον Μάρτιο που χώρισε με την ηθοποιό Renee Zellweger.