Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τα κατορθώματα της Lindsay Lohan στην Εβδομάδα Μόδας της Ν.Υόρκης !


        Πολυάσχολη η Lindsey Lohan φέτος, στην Εβδομάδα Μόδας στη Ν.Υόρκη. Σε τουλάχιστον 3 party δημοσιεύθηκε ότι βρέθηκε και στα 2 προξένησε πρόβλημα !
        Πρώτα πέρασε από το Black and White Balll του περιοδικού V που ενω έπινε το ποτό της με παρέα, ξαφνικά το πετάει και χτυπάει μια σερβιτόρα. Φαίνεται όμως, πως η ηθοποιός δεν είναι και πολύ καλή στο σημάδι γιατί η σερβιτόρα έκπληκτη την άκουσε να της λέει "Not you, him !". Εννοώντας τον φωτογράφο του περιοδικού V, Jasper Rischen, που προσπαθούσε να την φωτογραφήσει, όπως είχε κάνει και στους υπόλοιπους καλεσμένους. Το περιστατικό, μάλιστα, το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο φωτογράφος στο twitter του. Μετά το πέταγμα του ποτηριού, στην άτυχη σερβιτόρα, η L.L. και η παρέα της μετακινήθηκαν σε άλλο σημείο του bar σπρώχνοντας τον κόσμο που είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο τους.
       Μετά, από μερικές μέρες (μάλλον...νύχτες), η νεαρή ηθοποιός έφαγε πόρτα στο after-party του διάσημου σχεδιαστή Mark Jacobs. Συγκεκριμένα, θαμώνες του party είπαν ότι όταν ένας φίλος της LiLo ζήτησε από τον πορτιέρη του χώρου που γινόταν η εκδήλωση να τους αφήσει να περάσουν, αυτός απάντησε "It's not going to happen". Τότε, η ηθοποίος έβαλε τα μεγάλα μέσα και φώναξε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, όπου γινόταν το party, Vikram Chatwal, να τη βάλει μέσα. Όταν, η Lohan μπήκε στο party χαρούμενη (και με την μύτη ψηλα, υποθέτω), με το που έκατσε (κοντά στις Dakota Fanning και Mischa Barton), την περικύκλωσε η ασφάλεια και της ζήτησε ευγενικά να φύγει, γιατί δεν ήταν καλοδεχούμενη. Η LiLo, κατά περίεργο τρόπο, έφυγε χωρίς δράματα αν και ζήτησε από φωτογράφο που ήταν εκεί, να σβήσει τις φωτογραφίες που της είχε τραβήξει, κάτι που φυσικά, αυτός δεν έκανε.
     Η Εβδομάδα Μόδας, φτάνει στο τέλος της. Για να δούμε, θα μας απασχολήσει άλλο η LiLo με τα κατορθώματά της ;