Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Σήμερα η δίκη για τον θάνατο του Michael Jackson !

              
          Πάνω από δύο χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του δημοφιλή τραγουδιστή Michael Jackson, στην ηλικία των 50, στις 25 Ιουνίου του 2009 και η δίκη για τον θάνατο του αρχίζει σήμερα στο Los Angeles.
           Για την ακρίβεια ο προσωπικός ιατρός του Βασιλιά της Ποπ, Dr Conrad Murray, κατηγορείται ότι χορήγησε στον τραγουδιστή το αναισθητικό προποφόλη (propofol) σε θανάσιμη δόση και άργησε να ειδοποιήσει το ασθενοφόρο, ενώ ο Μ.J. είχε ήδη εκπνεύσει.
Ο δικηγόρος του Murray ισχυρίζεται, όμως, ότι ο τραγουδιστής έπινε το αναισθητικό σαν γάλα και πρότεινε ότι ίσως το αναισθητικό του το χορήγησε κάποιος άλλος ή ότι μπορεί και ο ίδιος  ο τραγουδιστής να το πήρε μόνος του, όταν ο Μurray είχε γυρισμένη την πλάτη του.
         Πάντως, αν αποδειχτεί ότι ο Dr Murray έφταιγε για τον θάνατο του Βασιλιά της Ποπ, μπορεί να φάει μέχρι και 4 χρόνια. Θα το δούμε όμως, αυτό στο τέλος της δίκης που αναμένεται να κρατήσει μέχρι, περίπου, τις 28 Οκτώβρη.
       Θέμα, όμως έχει γίνει στα αμερικάνικα tambloids, το αν θα καταθέσουν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Jackson, Prince (14) και Paris (13) που ήταν κοντά στις τελευταίες στιγμές του πατέρα τους.

       Όπως διαβάζουμε στο αμερικάνικο PEOPLE τα παιδιά θέλουν να καταθέσουν αλλά η γιαγιά τους και κηδεμόνας τους, Katherine Jackson, πιστεύει ότι θα είναι τραυματικό γι' αυτά.
      Στην ακροαματική διαδικασία, πάντως, ένας σωματοφύλακας κατέθεσε ότι όταν ο Murray απέτυχε να επαναφέρει τον Μichael Jackson, η Paris και ο Prince μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του Μ.J και η Paris φώναζε "Daddy" και άρχισε να κλαίει.
      Η οικογένεια του τραγουδιστή, θα περιμένει να δει τι θα αποφασίσει ο δικηγόρος τους, αφού όλα τα μέλη της οικογένειας, θα καταθέσουν ως μάρτυρες. Ακόμα και η αδερφή του τραγουδιστή, Janet Jackson, που μετά το τέλος της δίκης θα φύγει για περιοδεία στην Αυστραλία.