Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Friends With Benefits

          Ή ελληνιστί "Όχι μόνο φίλοι" (Σεπτέμβριος 2011, Ελλάδα).

      O Dylan μετακομίζει στην Νέα Υόρκη λόγω μιας δουλειάς, που του κανόνισε η Jamie. Αρχίζουν να βγαίνουν φιλικά οι δυό τους, μέχρι την στιγμή που αποφασίζουν να δοκιμάσουν να κοιμηθούν μαζί. Να κάνουν sex χωρίς δεσμεύσεις. Θα πετύχει το σχέδιο τους;

      Λοιπόν, την είδα την ταινία και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αλλά δεν ξέρω αν θα την ξανάβλεπα. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, αν και μου πέρασε η ώρα ευχάριστα. Και είναι και μεγάλη ταινία, ε!
     Η ταινία, μια ρομαντική κωμωδία έχει ευχάριστους και ευφάνταστους διαλόγους. Καταπληκτική η χημεία μεταξύ Justin Timperlake και Mila Kunis. Η Kunis φαίνεται να της ταιριάζει και η κωμωδία. Για τον Timperlake, πάλι, δεν τρελαίνομαιι αλλά στην ταινία αυτή, τον ανέχεσαι.
Μου άρεσε, επίσης, όπως παρουσίασε ο σκηνοθετης το θέμα της τρίτης ηλικίας με τον ρόλο του Richard Jenkins ως μπαμπάς του Dylan (Timperlake).
Και η χορογραφία στην Times Square, καταπληκτική, ε! Και πολύ καλός ο Woody Harrelson ως ομοφυλόφιλος αθλητικογράφος !
    Απλά, για να κλείσω, πιστεύω, πως η ταινία παραδιαφημίστηκε και καλύτερα μην τρέξεις να την δεις στον κινηματογράφο. Μπορείς άνετα, να περιμένεις να την δεις σε dvd. Α! Και για μένα, η ταινία, θεωρώ, είναι προβλέψιμη.

Director : Will Gluck
Writers : Keith Merryman, David A. Newman
Cast: Justin Timperlake, Mila Kunis, Richard Jenkins, Patricia Clarkson, Jenna Elfman, Woody Harrelson
109 min

Καλή Προβολή !