Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Just Go With It.

             Ή ελληνιστί "Σύζυγος για ενοικίαση", (Μάρτιος 2011, Ελλάδα).
    
     Ο Danny, ένας πλαστικός χειρούργος, μετά από την διάλυση του γάμου του, ανακαλύπτει ότι το να την πέφτει στις κοπέλες κάνοντας τον πληγωμένο σύζυγο, έχει αποτέλεσμα. Έτσι, σε ένα πάρτι γνωρίζει την -κατά πολύ μικρότερη- κοπέλα των ονείρων του, την Palmer και την ερωτεύεται. Φυσικά, αυτή νομίζει ότι είναι παντρεμένος και έτσι ο Danny, πείθει την βοηθό του να το παίξει σύζυγός του και ότι είναι στα χωρίσματα.

   Η ταινία έχει χαρακτηριστεί ως φαρσοκωμωδία. Ο Adam Santler κάνει κάτι που το ξέρει καλά και όλοι οι άλλοι, απλά παίζουν δίπλα του. Πιστεύω, μάλιστα ότι πολλά στιγμιότυπα ήταν αυτοσχέδια αστεία του ίδιου. "Παίζοντας" τον παντρεμένο και πληγωμένο στην κάθε κοπέλα που γνωρίζει, βγάζει γέλιο και δημιουργώντας το ένα ψέμα μετά το άλλο δημιουργεί ευχάριστες σκηνές που σου βγάζουν ένα χαμόγελο.
  Δεν λέω, και η Jennifer Aniston παίζει καλά, (εξάλλου, μόνο κωμωδία ξέρει να κάνει). Της πάει αυτή η ταινία γιατί δεν παίζει απλά την ωραία. Καταπληκτική η σκηνή που εμφανίζεται πρώτη φορά στην Palmer !
   Πάντως, για μένα, την παράσταση την κλέβουν τα δύο παιδιά. Έχουν πλάκα και εκμεταλλεύονται την κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο  Danny, με τα ψέμματα του, προς όφελος τους. Ότι δηλαδή, θα έκανε κάθε πιτσιρίκι στη θέση τους.
   Έχει και μία σκηνή στην ταινία η Nicole Kidman, όπου παίζει μια χαρά την ανταγωνίστρια και ότι θέλει να βγαίνει πάντα από πάνω σε σχέση με τον ρόλο της Aniston. Βέβαια, είναι και ο ρόλος της ψηλομύτας¨ "και της κρύας" που έχει.
     Με λίγα λόγια η ταινία είναι απλά, μια κωμωδία με αναμενόμενο τέλος και μικρά αστεία που δεν σε κάνουν όλα να γελάσεις αλλά θα περάσει ευχάριστα το δίωρο σου, αν αποφασίσεις να την δεις.
Α! Και δύο κουτσομπολιά εδώ. Στην αρχή της ταινίας η νύφη είναι η πραγματική γυναίκα του Adam Sandler ενώ στο τέλος της ταινίας η Palmer γνωρίζει έναν τύπο που κάθεται δίπλα της στο αεροπλάνο και είναι ο πραγματικός της άντρας!
Director : Dennis Duggan
Writers : Allan Loeb, Timothy Dowling
Cast : Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker, Nicole Kidman
117 min

Καλή Προβολή !