Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Άστραψε και βρόντηξε η LadyGaga.

          Άστραψε και βρόντηξε η Lady Gaga όταν κάποιοι fan της "θάψανε" την Adele για τα περιττά κιλά της επειδή, το φαινόμενο Adele έχει ξεπεράσει την Gaga σε πωλήσεις δίσκων και τα τραγούδια της "χτυπάνε" την κορυφή των chart το ένα μετά το άλλο. 
        Συγκεκριμένα η Lady Gaga με τους εκπροσώπους τύπου της, υπερασπίστηκε την Adele και προειδοποίησε τους "κολλημένους" fan της ότι αν δεν σταματήσουν, δεν θα το αφήσει έτσι λέγοντας : Δεν μίλησα σε κανέναν συγκεκριμένα, αλλά οποιονδήποτε λέει αρνητικό για την Adele, δεν τον υποστηρίζω βέβαια. Την αγαπώ απεριόριστα. Είναι πολύ γλυκιά. Έχουμε ανταλλάξει και mails αμοιβαίας εκτίμησης. Της εύχομαι τα καλύτερα για την ανάρρωσή της από την επέμβαση στις φωνητικές χορδές και ανυπομονώ για τα καινούρια της τραγούδια. Έχει κάνει απίστευτη επιτυχία σε Αγγλία και Αμερική και είναι υπέροχο να βλέπω δυνατές γυναίκες να επιτυγχάνουν στην ποπ μουσική. Δεν θα ανεχόμουν τίποτα αρνητικό κατά της Adele.
    Για να καταλάβεις γιατί κολλήματα λέμε, δες τι τουίταρε ένας θαυμαστής της LadyGaga : Επιβεβαιώθηκε. Η Gaga δεν θα ξαναφορέσει το φόρεμα από κρέας γιατί φοβάται μην το φάει η Adele.
Δηλαδή, έλεος ρε φίλε ! Σκέψου λίγο, είναι και οι δύο καταπληκτικές τραγουδίστριες και πετυχημένες σε δύο διαφορετικά είδη μουσικής.
(Την είδηση την είδα στο stylista.gr και μου έκανε εντύπωση !).