Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

MTV EMAs 2011 !

        Έγιναν και τα μουσικά βραβεία του MTV στο Belfast (Ιρλανδία), για το 2011, την Κυριακή, με την Lady Gaga και τον Justin Bieber να σαρώνουν. Για τα βραβεία ψηφίζει το κοινό και φέτος οι ψήφοι ήταν πάνω από 58 εκατομμύρια. Ας τα δούμε, όμως, με την βοήθεια των φώτο που ψάρεψα από το γνωστό μας ψαχτήρι.
    Οικοδέσποινα της βραδιάς, το κορίτσι του Justin Bieber, η 19χρονη Selena Gomez.
     Η Lady Gaga πήρε : Τα βραβεία για το καλύτερο video και τραγούδι "Born This Way", βραβείο καλύτερου και μεγαλύτερου fan club και φυσικά το βραβείο καλύτερης γυναίκας τραγουδίστριας. Άλλαξε 6 outfit (όλα Paco Rabanne) και τραγούδησε live το "Marry the night". Επίσης, ένα outfit που φόρεσε έκρυβε το πρόσωπο της, αφήνοντας μόνο δύο τρύπες για να βλέπει και αστειεύτηκε λέγοντας ότι έκανε πολύ botox.

   Ο Justin Bieber βραβεύτηκε ως καλύτερος άντρας τραγουδιστής και καλύτερος pop τραγουδιστής. Του απονεμήθηκε, επίσης, και το καινούργιο βραβείο Mtv VOICES AWARD για το φιλανθρωπικό του έργο.

  Η Katy Perry βραβεύτηκε για το καλύτερο Live.

 Οι Coldplay ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν "Every teardrop is a waterffal".

     H ηθοποιός Hayden Panettiere που ενώ παρουσίαζε ένα βραβείο πετάχτηκε στην σκηνή ολόγυμνος ένας άντρας. Η κοπέλα τα έχασε και άργησε να συνέλθει. Το παράξενο της ιστορίας ήταν πως κανείς από την παραγωγή ή την ασφάλεια δεν τον εμπόδισε και έτσι το σκηνικό χαρακτηρίστηκε στημένο (και κρύο, θα έλεγα).
      Άλλα βραβεία που απονεμήθηκαν ήταν στους 30 Seconds to Mars για το καλύτερο perfomance σε συναυλίες και το καλύτερο εναλλακτικό group. Ο Bruno Mars πήρε τα βραβεία "Best Push" και καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος. Η κορεάτικη μπάντα BingBang το βραβείο για το καλύτερο σχήμα παγκοσμίως. Το καλύτερο rock συγκρότημα στους LinkinPark ενώ ο Eminem τιμήθηκε για τον καλύτερο hiphop καλλιτέχνη.
   Ειδικό βραβείο, το Global Icon Award, απονεμήθηκε στο συγκρότημα των Queen οι οποίοι έκλεισαν και τα βραβεία τραγουδώντας τα "We Will Rock You" και "We Are The Champions".
  Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στην μνήμη της Amy Winehouse απονεμήθηκε φόρος τιμής με βίντεο και τραγούδια.