Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Τα πιο ενδιαφέρον gossip του 2011.

   Σε λίγες μέρες φεύγει το 2011 και δίνει την θέση του, στη νέα χρονιά. Οπότε τι λέτε, να θυμηθούμε τα πιο ενδιαφέροντα κουτσομπολιά της χρονιάς που σε λίγες μέρες αποχαιρετάμε;

   Στις 27 Φεβρουαρίου του 2011, έγινε στο Kodak Theatre (Hollywood) η 83η τελετή των κινηματογραφικών βραβείων Oscar για ταινίες παραγωγής 2010. Την τελετή παρουσίασαν οι ηθοποιοί James Franco και Anne Hathaway και ήταν οι νεώτεροι παρουσιαστές στην ιστορία των βραβείων. Μάλιστα, ο Franco παράλληλα, ήταν και υποψήφιος για το βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού, που τελικά κέρδισε ο Colin Firth για τον ρόλο του στην ταινία "Ο λόγος του Βασιλιά" (που κέρδισε και τα περισσότερα Oscar). Αν και η Ακαδημία διάλεξε νέους ηθοποιούς ως παρουσιαστές, για να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό, οι κριτικές δεν ήταν καλές, για το λόγο ότι δεν υπήρχε χημεία μεταξύ των παρουσιαστών.
    Τον Μάρτιο, σε ηλικία 79 ετών, η Elizabeth Taylor έφυγε από την ζωή. Η διπλά βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, τις τελευταίες ώρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες με καρδιακά προβλήματα. Η όμορφη ηθοποιός με τα υπέροχα μάτια, θα μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου για το ταλέντο της, την φιλανθρωπική της δράση (κυρίως κατά του AIDS) και την πολυτάραχη προσωπική ζωή της.
    Στις 29 Απριλίου, ο Πρίγκιπας William παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την 29χρονη Kate Middleton. Μετά το γάμο του, το ζευγάρι πήρε τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Το νυφικό ήταν του οίκου Alexander McQueen και επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την ώρα του γάμου. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και οι Άγγλοι το χάρηκαν γιατί η ημέρα του γάμου ήταν αργία.
     Η Amy Winehouse, στις 23 Ιουλίου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Λονδίνο. Αιτία θανάτου; Το αλκοόλ. Η υπέροχη φωνή της έπαψε να ακούγεται γιατί η ίδια ήταν ένα ευαίσθητο, αυτοκαταστροφικό κορίτσι, εθισμένη στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες. Η κοπέλα που έδωσε άλλη πνοή στην σόουλ και την τζάζ, μπήκε και αυτή, στο club των 27.
   Τον Ιούλιο, μετά από 7 χρόνια γάμου, η Jennifer Lopez και ο Mark Anthony, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, μέσα από μια κοινή δήλωση που έστειλαν στα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης. Έχουν αποκτήσει μαζί τα τριών ετών δίδυμα Max και Amy, που εύχομαι να μην γίνουν μπαλάκι για την επιμέλεια.
    Τον Ιούλιο ο David και η Victoria Beckham έφεραν στον κόσμο την κορούλα που περίμεναν (μετά από τρία αγόρια) και την ονόμασαν Harper Seven (από το αγαπημένο περιοδικό της μαμάς και από το αγαπημένο νούμερο του μπαμπά). Από τότε η μαμά Victoria, δεν την αποχωρίζεται και την παίρνει παντού. Από τις βόλτες στις ακριβές μπουτίκ, μέχρι και υπερατλαντικά ταξίδια. Και ντυμένες πάντα, με την τελευταία λέξη της μόδας.
    Η κοπέλα που εκμεταλλεύτηκε την καταλάθος φήμη της, μέσα από ένα ερωτικό βίντεο, παντρεύτηκε με γάμο υπερπαραγωγή (και μαγνητοσκοπημένη μετάδοση), τον 26χρονο μπασκετμπολίτσα Kris Humphries. Αφού η Kim Kardashian, παντρεύτηκε από τρελό έρωτα (όπως η ίδια δήλωνε) και αφού δυσκολεύτηκε να αποφασίσει αν θα έδειχνε το γάμο της, χώρισε μετά από 72 μέρες έγγαμου βίου.
    Τον Σεπτέμβριο, οι REM, μετά από τρεις δεκαετίες και 15 albums, ανακοίνωσαν την διάλυση τους.
Το συγκρότημα δήλωσε ότι, θεώρησαν πως ήταν ο κατάλληλος χρόνος.
    Losing my Religion cause Everybody Hurts !
     Στις 5 Οκτωβρίου και σε ηλικία 56 ετών, ο ιδρυτής της Apple και της Pixar, Steve Jobs άφησε την τελευταία του πνοή, ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο του πάγκρεος.