Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Κοριτσάκι !

     Ύστερα από ένα σωρό φήμες γύρω από την εγκυμοσύνη της Beyonce, αυτή και ο σύζυγος της, τραγουδιστής/συνθέτης Jay-Z το Σάββατο προχτές (7/1) έφεραν στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι. Και το όνομα αυτής ; Blue Ivy Carter. 
   Το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό το ίδιο το ζεύγος, μέσω του Τwitter λογαριασμού της αμερικάνικης gossip εκπομπής Ε! Online. Βέβαια, είχε προηγηθεί τη Κυριακή το πρωί το καλωσόρισμα της Gwyneth Paltrow στη μικρή, στο Twitter, όπου και αποκάλυψε και το όνομα. Οι ευχές, όμως στο Twitter δεν σταμάτησαν. Ακολούθησαν και άλλοι φίλοι του ζευγαριού και ανάμεσα τους και η Rihanna.
    Την Δευτέρα το πρωί στην ιστοσελίδα lifeandtimes.com του Jay-Z έκανε το ντεμπούτο του, το νέο του τραγούδι με τίτλο "Glory", γραμμένο για την νεογέννητη κόρη του. Ανάμεσα στα άλλα οι στίχοι του τραγουδιού λένε και το που έγινε η σύλληψη της μικρής (στο Παρίσι), ότι είναι η καλύτερη δημιουργία του τραγουδιστή μέχρι τώρα (η μικρή) και το τραγούδι τελειώνει με ένα κλάμα μωρού που εικάζεται ότι είναι της Blue.
    Τώρα όσον αφορά το πρωτότυπο όνομα, στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές εικασίες. Για το "Blue", εικάζεται ότι είναι το αγαπημένο χρώμα του τραγουδιστή αφού και τα album του λέγονται "Blueprint", "Blueprint 2" και "The Blueprint 3". Το "Ivy" εικάζεται ότι προέρχεται από το λατινικό IV που είναι ο αριθμός 4 γιατί η Beyonce έχει γενέθλια 04 Σεπτεμβρίου, ο Jay-Z 04 Δεκεμβρίου και ο γάμος τους έγινε 04 Απριλίου 2008. Α! και η Beyonce γέννησε στο 4 όροφο νοσοκομείου στη Νέα Υόρκη κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ε! και το Carter είναι το επίθετο της αφού το πραγματικό όνομα του Jay-Z είναι Shawn Carter. 
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που οι διάσημοι δίνουν περίεργα ονόματα στα παιδιά τους (όπως η Apple, η κόρη της Gwyneth Paltrow). Ότι και να λέμε, όμως εμείς, μόνο αυτοί ξέρουν τι πραγματικά σημαίνουν τα ονόματα που αποφασίζουν να δώσουν στα μικρά τους.
Όπως και να είναι...Να τους ζήσει η μπέμπα !