Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

'Άλλο Ένα Διάσημο Διαζύγιο !

    
     Άλλο ένα διαζύγιο βόμβα (μετά από αυτό της Katy Perry και του Russell Brand) ανακοινώθηκε αυτές τις μέρες. 
    Η Heidi Klum και ο τραγουδιστής της σόουλ, Seal, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους εφτά χρόνια γάμου μετά, με επίσημη ανακοίνωση σε γνωστό περιοδικό. Στην ανακοίνωσή τους, ευχαρίστησαν τις οικογένειες τους, τους φίλους τους και τους θαυμαστές τους και ζητάνε σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής
     Οι δυο τους αποτελούσαν από τα πιο διάσημα επιτυχημένα και αγαπημένα ζευγάρια και όλα τα ΜΜΕ αναρωτιόνταν πιο ήταν το μυστικό της ευτυχίας τους, αφού και πρόσφατα, τα Χριστούγεννα, "βγήκαν" φωτογραφίες τους σε στιγμές ευτυχίας, στα χιόνια.
   Το 38χρονο supermodel και ο 48χρονος βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής είναι γονείς τεσσάρων παιδιών, συμπεριλαμβανομένου και της κόρης τής Klum από προηγούμενο γάμο (και υιοθέτησε ο Seal). Ήταν παντρεμένοι από το 2005 (σε τελετή στο Μεξικό) και ανανέωναν τους γαμήλιους όρκους τους κάθε χρόνο. Πριν ένα χρόνο το μοντέλο, πήρε επίσημα το επίθετο του συζύγου της (Samuel).
Πάντως αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι, η ανακοίνωση του διαζυγίου έγινε κοντά στην κυκλοφορία του νέου album του Seal που περιλαμβάνονται τραγούδια όπως το "Love don't live here anymore" ή "Let's stay together".