Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Katy Perry + Russell Brand = Διαζύγιο !


    Τα ΜΜΕ παγκοσμίως έχουν βουήξει. Η 27χρονη τραγουδίστρια Katy Perry και ο 36χρονος κωμικός ηθοποιός Russell Brand παίρνουν τελικά διαζύγιο. 
      Δεκατέσσερις μήνες μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους στην Ινδία (με ελέφαντες, ακροβάτες και σύμφωνα με την Ινδική παράδοση) ο Russell Brand κατέθεσε τα χαρτιά διαζυγίου με την αιτιολογία "αγεφύρωτες διαφορές" ή ασυμφωνία χαρακτήρων. Υπάρχουν όμως, πληροφορίες ότι έκανε πρώτος αίτηση διαζυγίου γιατί η τραγουδίστρια δεν ήθελε να απογοητεύσει τους γονείς της, οι οποίοι είναι αυστηρά καθολικοί. Ο R.Brand δήλωσε απλά : Δυστυχώς, η Katy κι εγώ τελειώνουμε τον γάμο μας. Πάντα θα την λατρεύω και ξέρω ότι θα παραμείνουμε φίλοι.
    Τον Ιούνιο βέβαια, το ζευγάρι αγόρασε από κοινού μία έπαυλη στο Los Angeles και τον προηγούμενο μήνα ο 36χρονος βρέθηκε στο γνωστό talk show της Αμερικής "Ellen" και διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού του. Συγκεκριμένα είπε ότι, είναι ευτυχισμένος που παντρεύτηκε την Katy και όπως λένε μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος, αυτοσαρκάστηκε ότι είναι ακόμα ζωντανός ! 
      Παρόλα αυτά γιορτές το ζευγάρι έκανε χωριστά. Η Perry πήγε Χαβάη και μετά Μπαρμπέιντος στην κολλητή της Rihanna για να πνίξει τη στενοχώρια της μετά το χωρισμό, ενώ ο μεν Brand Λονδίνο όπου και διαμένει σε σουίτα στο Savoy Hotel. Και μετά τις γιορτές, ήρθε η αίτηση διαζυγίου και το παραμύθι τους, τελείωσε !