Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

"Χθες σήμερα αύριο", Χριστίνα Χρυσοπούλου

εκδ. Εμπειρία-Εκδοτική
    
    Η Λιάνα Ραζή, διάσημη ποινικολόγος, είναι εδώ και πέντε χρόνια σε διάσταση με το σύζυγο της, Πέτρο. Όταν αυτός θα κατηγορηθεί για την δολοφονία της καλύτερης της φίλης και διευθύντριας διάσημης ψυχιατρικής κλινικής, η Λιάνα θα κληθεί να τον υπερασπιστεί. Προσπαθώντας να εξιχνιάσει το έγκλημα και να τον αθωώσει, θα βρεθεί μπροστά σε καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν, μυστικά που θα θέσουν σε κίνδυνο την καριέρα της αλλά και την ίδια της τη ζωή...

    Δεν θα πω πολλά γι' αυτό το βιβλίο γιατί πιστεύω ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια (άσχετα, αν έχω πολλά προηγούμενα post που είναι ολόκληρα κατεβατά ! χιχι!).
   Πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας με ωραία και πλούσια σε λεξιλόγιο γραφή. Πολύ ενδιαφέρον το πρώτο της βιβλίο (447 σελ). Σε κρατάει και έχει τόσες πολλές ανατροπές και εκπλήξεις (γυναίκα πρωθυπουργός με σημαντικό ρόλο στην πλοκή) που δεν το αφήνεις από τα χέρια σου.
   Έχει το ερωτικό κομμάτι για τις ρομαντικές ψυχές αλλά και το δικαστικό για τις πιο απαιτητικές. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προσπάθεια της κεντρικής ηρωίδας του βιβλίου που προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες μεταξύ επαγγέλματος (δικηγορίας) και προσωπικών, πασχίζοντας παράλληλα να σώσει τον γάμο της.
   Εγώ θα το πρότεινα πάντως.


Καλή Ανάγνωση !