Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η Whitney Houston στην τελευταία της κατοικία.

       Φυσικά η είδηση που με απασχόλησε όλη την εβδομάδα (εκτός από την ευκόλως εννοούμενη πολιτική είδηση !), ήταν ο θάνατος και η κηδεία της Whitney Houston.
     Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου έγινε η κηδεία της διάσημης τραγουδίστριας ενώ η ταφή της μία μέρα μετά, στο κοιμητήριο Fairview στο Νιου Τζέρσι, την γενέτειρα της, δίπλα στον πατέρα της που έφυγε από την ζωή το 2003.
     Η κηδεία της αδικοχαμένης τραγουδίστριας έγινε στην εκκλησία όπου πήγαινε μικρή (και ήταν μέλος της χορωδίας) ενώ την νεκρώσιμη τελετή έκανε ο παπάς που την είχε παντρέψει με τον πρώην σύζυγό της, Bobby Brown. 
Οι θαυμαστές της συγκεντρώθηκαν για να την αποχαιρετήσουν έξω από την εκκλησία και σε απόσταση έξι οικοδομικών τετραγώνων από τον ναό, αφού η κηδεία έγινε σε αυστηρά κλειστό κύκλο (και live από το CNN!) ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη φρόντιζε να κρατά τους θαυμαστές της 48χρονης τραγουδίστριας σε απόσταση. Μάλιστα, σε ένδειξη πένθους και σεβασμού, οι συμμορίες που δρουν στην περιοχή αυτή την ημέρα της κηδείας κήρυξαν ανακωχή.
      Η σωρός της W. Houston μεταφέρθηκε με αυτοκινητοπομπή που αποτελούνταν από τρεις χρυσές λιμουζίνες, ένα μαύρο τζιπ, τρεις μαύρες λιμουζίνες και αρκετά αυτοκίνητα, υπό τους ήχους του "I Will Always Love You".
     Η μητέρα της διάσημης τραγουδίστριας, Sissy και η 18χρονη κόρη της, Bobbi Christina, έφτασαν μία μέρα πριν την κηδεία φανερά καταβεβλημένες για να παραβρεθούν στην αγρυπνία πριν το τελευταίο αντίο. Ενώ την ώρα της κηδείας υποβαστάζονταν. Στην κηδεία παραβρέθηκαν μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως η Janet Jackson, Mariah Carey, David Bowei, Alicia Keys, Steve Wonder, όπου οι δύο τελευταίοι τραγούδησαν κιόλας, με την Alicia Keys να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.
   Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας δεν ήταν δεκτός από την οικογένεια της, στην κηδεία γιατί τον θεωρούν υπεύθυνο για τον θάνατο της. Αυτός, όμως, ήρθε στην κηδεία, ενώ είχε ξεκινήσει η τελετή και έκατσε στο πίσω μέρος της εκκλησίας. Του ζητήθηκε όμως, επανειλημμένα να αποχωρήσει και έφυγε (όπως δήλωσε) για να μην "δημιουργηθεί σκηνή". Παρόλα αυτά, λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε σε συναυλία στο Κονέκτικατ μες στην καλή χαρά και κάποια στιγμή έδειξε με το δάχτυλο του τον ουρανό λέγοντας : "Blessings to my ex-wife, Whitney Houston. I love you".
  Αυτές τις μέρες η οικογένεια της αδικοχαμένης τραγουδίστριας ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει το βίντεο από την κηδεία προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά την Bobbi Christina.