Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η Charlize Theron έγινε μανούλα.

     Και επίσημα πλέον η Charlize Theron συγκαταλέγεται στις μανούλες του Χόλιγουντ, αφού με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε πως υιοθέτησε ένα παιδάκι.
    Η εκπρόσωπος της 36χρονης ηθοποιού σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Είναι μια περήφανη μαμά ενός αγοριού που ακούει στο όνομα Jackson». Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την υιοθεσία και τον μικρό.
    Την προηγούμενη εβδομάδα, η ηθοποιός έδωσε την πρώτη της συνέντευξη για την προώθηση της νέας της ταινίας "Snowwhite and the Huntsman" και ως νέα μαμά μίλησε μεταξύ άλλων για το μωρό της και το πώς άλλαξε η ζωή της με τον ερχομό του. Είπε, λοιπόν, πως το γιο της τον λένε Jackson και πως είναι τεσσάρων μηνών, πως έχει αλλάξει τελείως ο τρόπος που ταξιδεύει και πως όλοι γύρω της τη βοηθούν και την υποστηρίζουν πάρα πολύ.
    Όταν ο παρουσιαστής της ραδιοφωνικής εκπομπής που τη φιλοξενούσε τη ρώτησε ποιο είναι το αγαπημένο της μωρουδιακό αξεσουάρ, η Charlize κόλλησε λίγο, και είπε πως της αρέσει πολύ το "φάσκιωμα", αν και δεν είναι αξεσουάρ, αλλά τρόπος να τυλίγεις το μωρό με μια κουβερτούλα για να μην κρυώνει.