Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

O Gerard Butler σε νέο σκάνδαλο.

    Μετά το μπλέξιμο του Gerard Butler στο σκάνδαλο με την εξάρτηση του από αναλγητικές ουσίες και τον εγκλεισμό του, μετά από δική του απόφαση, σε κέντρο αποτοξίνωσης (στη φώτο, στην πρώτη του επίσημη έξοδο μετά το κέντρο αποτοξίνωσης, στο πάρτι του Vanity Fair, μετά τα Oscar), ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει το "ήρεμο" Hollywood.
  Ο δημοφιλής ηθοποιός φαίνεται να είχε ένα ειδύλλιο με ανερχόμενη νιόπαντρη (για δεύτερη φορά, παρακαλώ) μοντέλο/ηθοποιό του κινηματογράφου εδώ και αρκετό καιρό. Άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε στην ιστοσελίδα RadarOnline.com: «Ήταν μια πολύ έντονη σχέση. Είχε ερωτευτεί παράφορα τον Gerard, παρά το γεγονός πως ήταν νιόπαντρη. Αντάλλασαν καυτά, γραπτά μηνύματα, emails και τηλέφωνα. Θα παρατούσε τα πάντα για τον Gerard. Οι δυο τους συναντιόντουσαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε εκείνος, όταν βρισκόταν στο Λος Άντζελες».
   Δυστυχώς, όμως, για την ηθοποιό, όλα αυτά έγιναν αντιληπτά από τον σύζυγό της και όταν τα πράγματα πήραν διαστάσεις εκείνη τον ικέτεψε να μην τη χωρίσει. «Είπε στον σύζυγό της πως θα τελείωνε όλο αυτό με τον Gerard και εκείνος συμφώνησε να της δώσει ακόμη μια ευκαιρία» πρόσθεσε άνθρωπος του πρώην ζευγαριού, ενώ συμπλήρωσε: «Παρ' όλα αυτά, το ειδύλλιο συνεχίστηκε και εκείνη αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Πίστευε ότι ο Gerard ήθελε να έχει σοβαρή σχέση μαζί της, αλλά τότε ανακάλυψε πως εκείνος έβγαινε και με άλλες γυναίκες και πως δεν ήταν ειλικρινής μαζί της σχετικά με το τι συνέβαινε στη ζωή του».
   Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο ίδιος άνθρωπος-κουτσομπόλης-καρφί, η σχέση του 42χρονου ηθοποιού με την κοπέλα κράτησε για πολλούς μήνες, μέχρι ο Butler να μπει στο κέντρο απεξάρτησης. Ενώ μετά, οι δυο τους δεν έχουν καμία επαφή.
   Δηλώσεις έκανε, επίσης και ο πρώτος σύζυγος της κοπελιάς λέγοντας εκτός των άλλων ότι του τηλεφώνησε κλαίγοντας λέγοντας του ότι χωρίζει αλλά δεν του είπε τον λόγο και αυτός απόρησε γιατί ο δεύτερος σύζυγος της ήταν πολύ καλός πατέρας στον γιο τους. Και έριξε το καρφί του ότι η ηθοποιός είναι εξαιρετική μητέρα αλλά όχι και τόσο όταν ερωτεύεται.
   Τώρα, ο σταρ του Hollywood συνεχίζει σαν να μην έχει γίνει τίποτα (οι εκπρόσωποι του δεν έχουν κάνει καμία δήλωση), ενώ η κοπέλα μαζεύει τα κομμάτια της και ασχολείται με τον γιο της που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο ενώ ορκίζεται ότι δεν είχε ποτέ σχέσεις με τον ηθοποιό και τον έχει δει μόνο σε πρεμιέρα ταινίας.