Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Και οι διάσημοι, έχουν αλλεργίες !

 Καλησπέρα σε όλους.
  Σήμερα, όπως ξέρετε, είναι η μέρα του gossip. Έλα, όμως, που μες στην εβδομάδα δεν είδα και κάτι το ιδιαίτερο ώστε να αξίζει να το post-άρω. Και έτσι, αναρωτιόμουν τι θα γράψω πάλι, σήμερα ! Και είχα και την αλλεργία από πάνω να με ταλαιπωρεί και να μην έχω διάθεση να ανοίξω laptop και ξαφνικά...μου έρχεται η φαεινή ιδέα : Γιατί να μην γράψω για τους διάσημους που συμπάσχουν και αυτοί μαζί μου, ιδίως την Άνοιξη ; Έτσι, μπήκα στο διαδίκτυο, έψαξα, στραβώθηκα, και εγένετο το σημερινό θέμα.

1. Cameron Diaz
Όπως και εγώ, μισεί τα λουλούδια μόνο και μόνο λόγω αλλεργίας. Προτιμάει το παγωτό (εγώ πάλι, τη σοκολάτα !).

2. Scarlette Johansson
Μισεί την εξοχή, αφού είναι αλλεργική στα περισσότερα φυτά της Άνοιξης ! (Yes ! Έχουμε κάτι κοινό).

3.  Orlando Bloom
Τα ίδια ! Κάθε Άνοιξη, αλλεργική ρινίτιδα ! Πφφ !!

4. Tiger Woods
Ο παγκοσμίου φήμης άσος του golf ταλαιπωρείται κάθε Άνοιξη αφού είναι αλλεργικός στην γύρη. Και να φανταστείς πως οι περισσότεροι αγώνες, γίνονται αυτή την εποχή. Μεταξύ μας, όμως, εγώ νόμιζα ότι ήταν αλλεργικός μόνο στην μονογαμία ! Χιχι !!

5. Jon Bon Jovi
Ο τραγουδιστής κάθε τέτοια εποχή υποφέρει από αλλεργική ρινίτιδα και βρογχικό άσθμα. Έχει δηλώσει ότι φοβάται μην τον πιάσει κανένα φτέρνισμα πριν από τις συναυλίες.

6. Britney Spears
Η διάσημη τραγουδίστρια κινδυνεύει να πάθει αλλεργικό σοκ (μερικές φορές μπορεί να γίνει και μοιραίο) σε περίπτωση που την τσιμπήσει μέλισσα.

7. Paula Abdul
H τραγουδίστρια και πρώην κριτής του American Idol είναι αλλεργική στην σκόνη (μία απ'τα ίδια) και στις γάτες.

8. Tori Spelling
Και η κόρη του παραγωγού Aaron Spelling είναι αλλεργική στις γάτες αλλά τις λατρεύει και έχει υιοθετήσει πολλές από καταφύγιο αδέσποτων.

9.  Drew Barrymore
Η γλυκιά ηθοποιός ενώ έχει περάσει από πάρα πολλές καταχρήσεις στη ζωή της και ο οργανισμός της άντεξε, είναι αλλεργική στο σκόρδο, τον καφέ και τα βαριά αρώματα.

10. Beyonce
Τέλος, και η διάσημη τραγουδίστρια είναι αλλεργική στα αρώματα. Γι' αυτό υπογράφει τη δικιά της σειρά αρωμάτων με ειδική χημική σύσταση που δεν προκαλούν αλλεργίες και φοράει αποκλειστικά αυτά.