Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Chris Brown vs Drake !

  Στις 14/06 ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ της παρέας του Chris Brown και της παρέας του ράπερ Drake στο club W.i.P στο Μανχάταν. 
  Πριν σου πω, όμως τι έγινε, να υπενθυμίσω ότι η Rihanna έβγαινε και με τους δύο. Με τον μεν πρώτο είχε μια έντονη σχέση και έναν επεισοδιακό χωρισμό πριν αρκετό καιρό και τώρα υπάρχουν φήμες για επανασύνδεση, ενώ με τον δεύτερο έβγαινε για  ένα σύντομο χρονικό διάστημα.
   Τελοσπάντων ! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Chris Brown με μία κοπέλα και τον σωματοφύλακά του, διασκέδαζαν στο γνωστό club της Νέας Υόρκη. Στον ίδιο χώρο ήταν και ο ράπερ Drake με την παρέα του. Κάποια στιγμή ο Brown στέλνει ένα μπουκάλι σαμπάνια στον Drake. O δεύτερος το επέστρεψε, συνοδεύοντάς το με ένα υποτιμητικό σημείωμα και, λίγο πριν ο Brown με τη συνοδεία του αποχωρήσουν από το club, εμποδίστηκαν από άντρες του Drake. Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας, κάποιος εκτόξευσε ένα μπουκάλι, τραυματίζοντας τον σωματοφύλακα του C.B. και κάνοντας την αρχή της βίαιης συμπλοκής. 
  Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, πέντε τουλάχιστον άτομα βρέθηκαν στο νοσοκομείο - κυρίως με μικρά τραύματα και εκδορές. O πιο σοβαρός τραυματισμός φέρεται να είναι αυτός του σωματοφύλακα του Chris Brown.
  Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου του C.B. δήλωσε : «Ο Brown και οι φίλοι του έπεσαν θύματα μιας άγριας επίθεσης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Ο Chris και οι δικοί του άνθρωποι συνεργάζονται με την αστυνομία για τη διερεύνηση της υπόθεσης». Από την άλλη, ο  εκπρόσωπος του  Drake ανέφερε σχετικά με το περιστατικό: «Ο Drake δεν συμμετείχε σε καμία είδους βιαιοπραγία χθες το βράδυ στο W.i.P κλαμπ. Κατευθυνόταν προς τα έξω όταν ξεκίνησε ο καυγάς. Δεν αναμείχθηκε σε καμία ενέργεια που οδήγησε σε τραυματισμό ανθρώπου ή υλική καταστροφή».