Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Γεννητούρια για Megan Fox και Adele.

     Η Megan Fox αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook πως η ίδια και ο σύζυγός της, Brian Austin Green, έγιναν γονείς στις 27 Σεπτεμβρίου, προσθέτοντας πως το νεογέννητο αγοράκι τους χαίρει άκρας υγείας.
   «Ήμασταν πολύ τυχεροί που περάσαμε μερικές κατάδικές μας ήρεμες στιγμές στο σπίτι με τον γιο μας. Γέννησα τον Noah Shannon Green στις 27 Σεπτεμβρίου. Είναι ένα υγιές, χαρούμενο και τέλειο μωρό! Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την ευλογία να αποκαλούμε τους εαυτούς μας γονείς αυτής της όμορφης ψυχούλας και θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω αυτήν την απόλυτη και χωρίς όρια αγάπη» ανέφερε το μήνυμα της 26χρονης ηθοποιού.
   Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την όμορφη ηθοποιό, ενώ ο 39χρονος σύζυγός της έχει έναν ακόμη γιο, 10 ετών σήμερα, από προηγούμενη σχέση του.


    Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele έγινε μαμά και απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι. 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε την Παρασκευή.
  Ο εκπρόσωπός της 24χρονης τραγουδίστριας δεν θέλησε να επιβεβαιώσει την είδηση, αλλά ούτε και τη διέψευσε, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει αυτή τη στιγμή να κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα.
   Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την Adele, ενώ ο σύντροφός της, Simon Konecki, έχει μια κόρη (πέντε ετών σήμερα) από τον προηγούμενο γάμο του.




Εγώ απλά, να πω : Να Σας Ζήσουν !