Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

www.myyogaonline.com

        Λατρέυω την yoga και το pilates αλλά όχι το γυμναστήριο. Όποτε έχω τολμήσει να γραφτώ στο γυμναστήριο (είτε είναι 10 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου είτε στην άλλη άκρη της πόλης), δεν πατάω και κλαίω το 50€ μου/μήνα. Βέβαια, δεν ήμουν και ποτέ αθλητικός τύπος ! Έτσι, ένεκα βαρεμάρας και οικ. κρίσης έψαξα στο διαδίκτυο μήπως βρω τίποτα και κάνω λίγο yoga ή pilates. Βρήκα, δεν μπορώ να πω, αλλά τα περισσότερα ήταν πολύ "βαριά" για μένα. Ναι, μην γελάς ! Βαριά ! Δεν γεννήθηκα Τιραμόλας και ούτε θέλω να καταντήσω ανθρώπινος φιόγκος για να πω μετά ότι η τάδε άσκηση με βοήθησε να ηρεμήσω ή να συγκεντρωθώ και άλλα τέτοια. Ε! Με πολύ ψάξιμο σε διάφορα τέτοια site, όπως εννοείται και στο you tube, ανακάλυψα το ΜyYogaOnline και...έμεινα.
      Γιατί έμεινα ? Μα γιατί το MyYogaOnline (MYO) σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις yoga και pilates, αλλά και χορό σε βιντεάκια διαλέγοντας εσύ τον καθηγητή, το χώρο, το είδος που θες (μυική, χαλαρωτική, εγκυμοσύνης κ.λ.π.), το επίππεδο και φυσικά την διάρκεια. Έτσι, μπορώ να κάνω yoga ή pilates όση ώρα θέλω (συνήθως τέταρτο αφιερώνω) σε πρόγραμμα για αρχάριους (beginners). Το μόνο που δεν με απασχολεί είναι, ο καθηγητής.
Και φυσικά, μπορείς να το κάνεις 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Απλά, προϋποθέτει να ξέρεις αγγλικά γιατί τα βήματα των ασκήσεων στα λέει στα αγγλικά. A!και είναι free,ε.
Άντε, καλό σερφάρισμα και καλό κόλλημα !