Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η Penelope Cruz για την PETA.

      Η διάσημη Ισπανίδα ηθοποιός Penelope Cruz είναι το νέο πρόσωπο για την τελευταία καμπάνια της φιλοζωικής οργάνωσης ΡΕΤΑ. Η παραπάνω αφίσα βρίσκεται στην Madison Square Garden, σε τεράστιο μέγεθος, λίγο πριν την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.
   Η εκπρόσωπος της ΡΕΤΑ, Yvonne Taylor δήλωσε : "Η Penelope Cruz εμφανίστηκε σε κάθε λίστα καλοντυμένων γυναικών στον κόσμο και ποτέ δεν θα την δει κανείς να φοράει γούνα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από μία μοντέρνα και λαμπερή γυναίκα που ξέρει ότι η εικόνα της σκοτώνει χωρίς να χρειαστεί να πεθάνει κάποιος γι' αυτό".
   Η όμορφη ηθοποιός είναι φιλόζωη και παλιότερα σε συνέντευξη της είχε πει ότι, μια εποχή μεγάλωνε πολλές γάτες γιατί τις έβρισκε στον δρόμο και τις έπαιρνε μαζί της. Εξάλλου, συχνά-πυκνά εμφανίζονται φωτογραφίες στα περιοδικά της ηθοποιού και του συζύγου της, Javier Bardem σε βόλτα με κάποιον από τους τετράποδους φίλους τους.
   Να σημειώσω τέλος, πως κατά της γούνας έχουν επίσης ταχθεί οι Michelle Obama, Eva Mendez, Pink, Charlize Theron, Elisabetta Canalis, Olivia Munn, Pamela Anderson και η Carla Bruni-Sarkozy.